För alla gånger man kommer hem med matpanik.


Jag tänkte dela med mig av ett väldigt enkelt och väldigt gott recept på en tonfiskröra som är minst lika bra till pastafjärilarna som på knäckebrödet.

Du behöver:

♥ En burk tonfisk
♥ En röd paprika
♥ En rödlök
♥ Ett rött äpple
♥ En burk creme fraiche
♥ Färsk basilika
♥ En citron
♥ Salt och peppar


Hacka bara upp allting i små bitar och blanda i en skål. Häll över creme fraichen, salta och peppra efter behag och avsluta med att spritsa i en halv citron. Rör om och smaka av. Ät på knäckebrödet, till pastan eller bara som den är.

För alla trötta kvällar man kommer hem, med skrikande mage och tom skalle.

Kommentarer
Emmas husbestyr skriver:

Låter helgott!

Den 2011-07-23 klockan 00:09:22
URL: http://emmashusbestyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0