Receptuppdatering.

.
.
.


Idag uppdaterade jag min receptbok med en choklad och marsipankaka som jag ska testbaka på söndag och en fisksoppa som jag måste laga väldigt snart.

Kommentarer
Emilia skriver:

Åh vilken fin receptbok! Jag har länge funderat på hur jag ska sammanställa min, just nu sitter allt i en pärm huller om buller och det är hopplöst att hitta någonting. Detta hamnar på min to-do-list! Super att det finns plats för anteckningar om du vill ändra någonting också ju. Nu blev jag peppad att sätta igång med min :D

Den 2011-07-24 klockan 12:41:07
URL: http://kondiskakan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0