Små kryddburkar.

Fina små kryddburkar som jag fått av Erik står på min fönsterbräda och ser sådär mysiga ut som bara kryddburkar kan göra.

Kommentarer
lovisa/polichinelle skriver:

så fina!svar: åh, jag går inte efter något speciellt recept när jag gör lins/bönbiffar. brukar bara koka linserna (eller hälla av vattnet på bönorna) och sen mixa ihop med kryddor, ett ägg och maizena ungefär.

Den 2011-07-17 klockan 16:00:40
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0