Tack fina ugnshandske.

.

Jag har minsann fått mamma att gilla loppis. Ett paket från växjö kom susande hem till mig och innehöll fina dukar och handdukar samt ett par söta ugnshandskar...(så kan man inte säga är jag övertygad om, men vad heter det?? Hjälp!) Vantar? Jag hittar inte ordet. Irriterande. (Sitter och söker på google, kan vara en av de intelligentaste sökningarna hittills, Inte bränna händerna ugn vante.)

I alla fall, tack fina mamma för att du är den finaste mamman i världen. Och tack fina ugnshandske för att du hindrar mina fingrar från att brännas när jag bakar bullar.

Kommentarer
Jessica skriver:

Helt sant! Kan vara himla mysigt när det regnar också, för det finns ju tak.

Finns ju nästan inget bättre än ljudet av regn, liksom.Men vad heter det? Grytlapp heter det ju, grytvante? Grythandske? Haha.

Den 2011-07-06 klockan 18:55:01
URL: http://litesocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0