Buljongtärningar från Senegal och kycklingsallad.

.
.
.
Igår kom min mamma hem från Senegal. Hon hade köpt ett fint tyg och en väska till mig. Och så buljongtärningar på det. Hemkomsten firades med en lyxig kycklingssallad med äpple.

Man ska lyxa till det när man är på hembesök!
Nu ska jag göra pannacotta.
Mums för det med!

Emeliefrida 2011-03-05

Kommentarer
chi skriver:

Det ser verkligen gott ut, och jag älskar panna cotta :)Jag hoppas också vi stöter ihop :) Men inte allt för snart, har nämligen flytt landet lite ^^,

Den 2011-03-05 klockan 19:09:40
URL: http://linhchitranle.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0