En fin blogg och ett glas jordgubbsvin.

Jag sitter och dricker ett glas jordgubbsvin med hallon i och tänker en massa varma vårtankar och läser fina bloggar som skvallrar om grönt gräs, sol, lukten av torr asfalt, fågelkvitter, rödrosiga kinder, sölbränd hud, känslan av att sticka ner bara fötter i ballerinaskorna och första dagen man sitter på sin favorituteservering och dricker ett glas vin i vårsolen. En av de bästa ser ni nedan.


.
.

Emmys bilder är så ljus och färgsprakande och hjärtat tar ett litet vårskutt varje gång man klickar in på henne blogg. Och det är precis det jag behöver nu. Vårskutt. Så fint!

♥ Kika in hos henne härEmeliefrida 2011-03-05Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0