En fin hörna vid fönstret.

.
.
.
.
.
Även fast man bara har nitton kvadratmeter att röra sig på så kan det faktiskt vara ganska trevligt att möblera om ibland. Så idag när jag kom hem från skolan så började jag hasa möbler hit och dit. Ganska snabbt insåg jag att mina valmöjligheter var begränsade. Det enda som till slut hände var att mitt fina bord fick stå vid fönstret med utsikt över Uppsalas slut och världens finaste solnedgångar. Jag blev väldigt nöjd. Nu kan jag sitta vid fönstret och titta ut över hur våren smälter snön.

Så här sitter jag nu. Med öppet fönster, jordgubbspaj och en kopp kaffe med radion inställd på P3.
Sådana här stunder kan vara de bästa som finns.


Kommentarer
Rebecca skriver:

Vad fint du har det! Så himla mysiga och inspirerande bilder! Vart kommer din fina radio ifrån? en sådan skulle jag vilja ha!

Den 2011-03-21 klockan 22:44:19
URL: http://hallonsemla.devote.se
Hanna skriver:

vad mysigt du har det! så många fina små detaljer, och underbart med solljuset genom fönstret.

Den 2011-03-22 klockan 12:34:01
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com
Sarah skriver:

Åh vilket mysigt kök! :)

Den 2011-03-22 klockan 17:34:30
URL: http://pellasparlor.blogspot.com
Matilda skriver:

ååh vad fint du har det! önskar att mitt kök vore lika hemtrevligt men det är lite för stort. egentligen är det väl bra med ett stort kök men det blir aldrig riktigt mysigt på samma sätt :)

Den 2011-03-23 klockan 11:18:17
URL: http://quietland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0