Jag vill plantera.

.
.

Idag blev jag så otroligt sugen på att så små frön och plantera blommor. Eller jag har varit det väldigt länge. Men jag har ju för sjutton inga pengar att köpa frön för! Så nu måste jag vänta tills på fredag innan jag kan plantera små vårtecken i krukor. Oj, jag måste köpa krukor med... Och så har jag ju ingen fönsterbräda. Och i köket får de kanske inte vara ifred. Åh, om jag hade varit miljonär hade jag köpt frön, krukor och ett kök med fönsterbrädor.

Vi får se hur detta slutar...

Emmy planterar så fint i alla fall! Det är hennes bilder jag lånat.
Kolla in här!

Kommentarer
Anna. skriver:

Åh, jag har också tänkt på att börja odla kryddor på fönsterbläcket. Vi får ta en sväng till Boländerna och köpa jord och frön, Emelie. Och sedan gå till ngn loppis och fynda koppar att plantera i. Tjusigare kan det inte bli!

Den 2011-03-22 klockan 22:54:16
URL: http://annamariamadeleine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0