En tjuvtitt.

En liten tjuvtitt från mitt nya kök. Kryddhyllan är original från när huset byggdes, 30-talet. Jag tänkte att det kunde bli förvaring för så mycket mer än kryddor. Så i en liten glasbehållare finns muffinsformar och små vita rosor. I de vita hyllorna över står min fina kaffeburk som jag köpte på tradera, min receptsamling och hemmets kokbok från 30-talet. Berså-skålen från Rörstrand hittade jag på en loppis i Småland för 45 kronor! Den fina plåtburken högst upp köpte jag också på tradera. Hyllremsan med gula rosor köpte jag på Broarne.se.

Detta är min favorithörna i köket.

Kommentarer
Emmas husbestyr skriver:

Underbar kryddhylla! Ska bli roligt att se hur du inreder resten av lägenheten.. ser lovande ut! ;)

Den 2011-05-11 klockan 19:44:37
URL: http://emmashusbestyr.blogspot.com
Rebecca skriver:

Så himla, himla fint! Jag tjuvkikade i din lägenhet på Siris blogg och dog lite :)

Den 2011-05-15 klockan 14:11:20
URL: http://hallonsemla.devote.se
eli skriver:

Oj, vilken specerihylla. 10 poäng! Och de grå skåen med gamla handtag. Vilken ljuvlig lägenhet du fått tag i. Kommer att följa dina bestyr, och lägger till din blogg som länk på min direkt.

Den 2011-05-15 klockan 20:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0