Min fina mormor.

.
.
.

 

 

 

I helgen var min fina mormor och hälsade på mig i Uppsala. Vi åt middag och satt och pratade vid mitt köksbord, sov skavfötters i min säng, gick stadsvandring från domkyrkan upp till slottet och drack kaffe och åt bakelser på Ovfhandals.

 

Jag hoppas inte hon blir alltför arg på mig för dessa fyra bilder som jag hittade på henne i hennes gamla fotoalbum. Jag tycker i alla fall hon är fantastiskt fin, min fina mormor.


Kommentarer
Maja-Stina skriver:

Vilken snygg mormor du har!Och vad underbart att sova skavfötters med sin söta mormor! Längtar efter min nu. Men hon är i himmelen.

Den 2011-11-06 klockan 18:49:14
URL: http://www.majastina.se
Lisa skriver:

låter himla fint

Den 2011-11-06 klockan 23:26:58
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0