En tur till lampaffären.

.
.

 

 

 

 

Idag trotsade jag regnet och bestämde mig för att en gång för alla förlänga sladden till min kökslampa så att den kan uträtta sin uppgift; att lysa. Så jag satte på mig mina svarta galsocher, tog lampan i handen och fällde upp mitt gula paraply. Det var förresten premiären för denna fina skapelse. Jag blev så exalterad att jag fällde upp det redan inne i lägenheten vilket orsakade en viss problematik när jag skulle ta mig ut genom dörren.

 

Så gick jag iväg till lampaffären som ligger alldeles runt hörnet. Trampade lite symboliskt i en vattenpöl, ni vet, bara för att man kan. Men när jag kommer fram så ser jag att det är stängt. Så jag kikar på öppettiderna och inser att det kanske kommer att ta ett tag innan jag tar mig i kragen och masar mig dit med lampan igen.

 

Men första steget är i alla fall taget. Lampan lyser inte ännu. Men den hänger fint över köksbordet och fyller en helt annan funktion; som prydnad. Tills dess att den lyser fortsätter jag att laga min mat i mörker.


Kommentarer
Lisa skriver:

första bilden så fin!

Den 2011-10-18 klockan 19:25:16
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0