Ett vittlockigt troll som var jag en gång.

.
.

 

 

 

Här ligger jag om nätterna och hoppas på att alla mina onda drömmar ska fångas upp av min drömfångare som hänger på sänglampan och dinglar. Jag vet inte om den fungerar så bra, för i går natt hade jag en väldigt hemsk mardröm om min granne. Han är egentligen fin och snäll men har helt plötsligt förvandlats till en seriemördare som står med näsan i mitt brevinkast.

 

I hyllorna över sängen trängs alla möjliga saker. En gammal röd väckarklocka som jag och mamma köpte på loppis. Lite böcker. En fin rosa kartong som jag har hemligheter i. Två proslinsskor, min favoritfilm och ett skivomslag.

 

På väggarna har jag satt upp några av mina favoritbilder. Mormor. En bokmärksängel. Marilyn Monroe. Min morfar som läser ur en bok till ett litet vittlockigt troll som var jag en gång. Min balklänning och min första kärlek.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0