Frukostprojektet.

 

 

 

Via fina Madeleine fick jag tipset om att skicka in mina frukostbilder till ett frukostprojekt och detta var bilden jag valde att bidra med. En fin idé tycker jag.

 

 

”Denna klyschiga sommarfrukost åt jag den 21 juli klockan 09.00 vid mitt köksbord i min då alldeles nyköpta lägenhet. Den bestod av en grapefrukthalva och två jordgubbar. Ett glas tranbärsjuice, kaffe och blåbärsfil med solrosfrön.”


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0