Much ado about nothing.

 

 

 

Idag måste jag läsa hela Shakespeares Hamlet och Much ado about nothing. Eftersom båda är skrivna på en ganska avancerad renässansansengelska så ser jag en ganska lång kväll tona upp framför mig.

 

Så var jag och köpte Hus & Hems nya magasin Retro och jag misstänker att jag kommer ägna en del dyrbar tid åt att läsa bland annat om fina Rebecca och ögna igenom de 96 kopparna på sidan 52.

 

But hey, much ado about nothing!

 


Kommentarer
Karoline skriver:

Jag har letat och letat efter den där tidningen men inte hittat den :( Ha en trevlig kväll!

Den 2011-10-10 klockan 18:15:09
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/
Freja skriver:

måste med läsa dom, eller egentligen inte men känner att det är något jag borde ha läst för längesen!

Den 2011-10-10 klockan 18:27:21
URL: http://bomullsdrommar.blogspot.com
Rebecca skriver:

Haha, men raring!

Den 2011-10-10 klockan 19:47:33
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0