Och porslinsfrosseriet rullar vidare.

.
.
.

 

 

 

 

Nu är jag en stolt ägare till en Uppsala-Ekeby servis med namnet ”Kryss” i sex delar. En fin gåva från min mamma som hon hittade på Alvesta Design och Form. Så nu måste jag ha ett traditionellt kafferep för sex av mina vänner inom en snar framtid.

 

Men de är knappt de får plats i mitt skåp. Nu måste jag hejda mig i mitt porslinsfrosseri.


Kommentarer
Helly skriver:

Vilka fina! Nu måste jag bara åka till Alvesta Design och Form, behöver fina tallrikar. Eller har du/din mamma handlat upp allt fint? =)

Den 2011-11-02 klockan 10:08:58
URL: http://dreamofhorses.se/
Moa skriver:

Hej där!

Hittade din inspirerande blog på UNT Hemmafix och kände att här måste jag titta in ofta. Vilken underbar servis din snälla mamma har gett bort. Klart att du ska ha kafferep, man måste ju använda sina saker. Tack för tipset om Röda Korsets loppis. Ska absolut titta in där när jag är i stan nästa gång.

Ha en trevlig fortsättning på din dag hälsar Moa på Söderbygården

Den 2011-11-02 klockan 15:57:29
URL: http://soderbygarden.blogspot.com
Emilia skriver:

Porslinsfrosseri tycker vi mycket om! Jag har långt ifrån alla fina ting som jag önskar mig. Jag gillar Rörstrands Rosmarinserie, helt underbara!

Den 2011-11-12 klockan 13:44:38
URL: http://kondiskakan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0