Paris 1981.

.
.
.
.

 

 

 

 

 

Jag vet inte hur många gånger jag bläddrat i min mormors fotoalbum. Säkert tusentals. År 1981 var i alla fall min morfar och mormor i Paris. De drack vin i Monmarte, tittade på Mona-Lisa, gick på kullerstensgatorna runt Sacre Coeur och höll om varandra uppe i Eiffeltornet.

 

Allt det jag gjorde när jag var i Paris i somras. Bara 30 år tidigare.


Kommentarer
sofia skriver:

tack för din kommentar! och vilket fint inlägg! tänker att sådär vill man att ens egna framtida barnbarn ska sitta och titta i ens egna album.

Den 2011-10-26 klockan 14:47:54
URL: http://lepetitchien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0