Sommaren är inte slut riktigt än.

.
.
.
.
.
Idag var jag och köpte blommor. Nu står de överallt i lägenheten och skvallrar om att sommaren inte är slut riktigt riktigt ännu.

Kommentarer
Katja skriver:

Vägrar att sommarn tar slut! Helt rätt att bekämpa mörkret med blommor, vi har tagit in våra tomatplantor så nu är är det grönt iställe för svart i fönstret om kvällarna :)

Den 2011-09-09 klockan 07:22:58
URL: http://www.lyckokatten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0