Strö lite socker på mig som bara du kan.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I USA var det ingen brist på sötsaker. Allt från choklad och karamelldoppade jalapenos till franska macarons, sockervadd och saltvattenkola.

Kommentarer
mormor skriver:

Hej gumman jag blir så glad när jag läser din blogg, den är både rolig och fin, du skriver så bra, vad får du allt ifrån? Jag sitter här och känner doften av fläskpannkaka ifrån ugnen. Det är både magerbacon, rivet äpple och lök i den. Det ska bli gott tillsammans med lingon. Ha en bra helg.

Kramar från mormor

Den 2011-09-17 klockan 13:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0