Tentamenskoftan.

 

 

Idag drog jag på mig min gosiga kofta och gick iväg och skrev en litteraturvetenskapstentamen. I tre timmar satt jag med pennan i hand och om det nu är möjligt så har jag träningsvärk i fingrarna efter detta eviga skrivande. Men nu är det avklarat och jag hoppas hoppas att jag klarade den.

 

Och jag ska vara ärlig. Det låter så idylliskt att säga att koftan är gosig. Men ajaj, den sticks faktiskt. Men jag älskar den ändå.


Kommentarer
Maja-Stina skriver:

Oh, vilken tjusig blogg du har! Och snygga plagg, även om det är sticksigt. :)

Den här bloggen hamnar bland mina favoriter! Uppsalakram!

Den 2011-09-28 klockan 21:20:32
URL: http://www.unt.se/hemmafix
Emelie skriver:

Uppsalakram tillbaka! :)

Den 2011-09-28 klockan 21:51:15
URL: http://enblommgitekopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0