Fantastiska berlocker.

 

 

Titta vilka fantastiskt fina halsband Sara har gjort!

Jag blev helt förtrollad av de små berlockerna och hur fina hennes

mormor och morfar var. Tänk att kunna ha sina älskade farföräldrar

runt halsen.

 

Kika in hos henne här och titta på alla andra fina smycken hon snickrar ihop!


Kommentarer
Sara skriver:

Hej Emelie! Men nu blev jag helt rörd. Så fint du skriver, det värmer i hjärtat ska du veta. Tusen tack. Jag skulle jättegärna vilja göra ett halsband till dig med ett fotografi som du har valt. Jag har nu en liten webshop där man kan beställa ett sådant om man vill. http://epla.se/shops/snovitsapple Så kan man maila en bild till mig så förminskar jag den och gör en ett halsband. (om man inte har en bild i datorn så kan jag använda ett riktigt foto och scanna in det) Vi bor ju så nära varandra, så om du skulle vilja ha ett sådant här halsband så kan du jättegärna komma hem till mig och fika och så kan du få halsbandet då:) Kram!

Den 2012-04-20 klockan 15:13:35
URL: http://snovitsapple.blogspot.com/
Sara skriver:

Eller så kan jag ju skicka halsbandet till dig, om du skulle vilja ha ett eget sådant halsband. Men hur som helst så skulle det vara jättetrevligt om du ville komma hem till mig och fika framöver :) Kram sara

Den 2012-04-20 klockan 15:33:20
URL: http://snovitsapple.blogspot.com/
Lisa skriver:

tjusiga

Den 2012-04-21 klockan 16:11:04
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0