Loppisunda i smålands skogar.

 
Mamma står och gör iordning kaffe och bullar och snart ska vi ge oss ut på en loppisrunda i Liatorp, ett stycke utanför Älmhult. Spännande, spännande. Det kliar i loppisfingrarna ska ni veta!
 
Befinner ni er inte i Småland utan i Uppsala så tycker jag att ni ska kolla in min loppisguide! Del nummer ett kan ni kika in på här och del nummer två här

Kommentarer
Allt det gamla goda skriver:

ah, liatorp! jag bodde i växjö innan och är därför välbekant med bygden. visa gärna vad du hittade!

Den 2012-08-27 klockan 17:43:42
URL: http://alltdetgamlagoda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0