Tempus - Bättre än loppis!

 
Tempus

P G Vejdes väg 21 på Campus (samma hus som Pressbyrån)
Växjö 
 
Öppettider:
Onsdagar 10-15
Lördagar 10-15
 
Telefonnummer: 076-803 58 30
Besök deras hemsida här!
 
 
 
 
Som alltid när jag är hemma i Växjö så åker jag och mamma runt på en massa loppisturer. Ja, ni kan ju läsa om den misslyckade i tidigare inlägg. (Men man ska ha sådanna också.) När vi besökte Tempus ute på universitetsområdet så var det i alla fall inte ord som "misslyckat", "nedbrunnet" eller "stängt på grund av resa" som dansade emot oss när vi smällde igen bildörren. Ett dingnande bord med mina favoritfäger stod precis innanför dörren och blommiga koppar trängdes med ilsket röda vaser, äggkoppar i plast och virkade dukar. 
 
Paret som äger butiken verkar, av vår korta pratstund, ha ett sprakande intresse för de saker som finns i deras butik och det är alltid roligt! Vissa saker hade små historier och på grund av deras intresse så är de såklart medvetna om priser. Men trots detta är det inte allt för dyrt och köper man ett fång av saker kan man få det till ett bra pris. 
 
Så, bor ni i Växjö eller har vägarna förbi, tycker jag ni ska besöka Tempus. de har även ett "gratisträd" utanför där de efter stängning ibland hänger upp saker som är fritt fram att fiska åt sig. 
 
Kan det bli bättre?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0