Tidens melodi.

 
 
 
Från Emma Sundh har jag fått nys om en fantastisk vintage och retrobutik i Karlstad. Butiken
ägs och drivs av Ann och ser ut att ha fantastiska klänningar på sina galgar och underbar
inredning på rutigt glov. (Mintgrönt och vitt - kan det bli bättre?) När jag någon gång har min
väg genom Karlstad så ska jag definitivt göra ett stopp på Tidens melodi.
 
Kika in här om ni vill besöka butikens hemsida!

Kommentarer
Ann skriver:

Det roliga är att jag har ju läst din blogg ett tag och också kommenterat, bland annat om att ditt kök inspirerade mig! Men jag kanske inte lämnade länken till min hemsida då. Kul!

Svar: Jaha! Vad roligt! det måste jag totalt missat. förlåt! Gud så dumt! Men det var för väl att jag hittad dig nu! Kram!
.

Den 2012-08-03 klockan 14:23:19
URL: http://www.tidensmelodi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0