Balkonglängtan.

 

 

 

Nu längtar jag så otroligt mycket efter att sitta ute i solen på min balkong! Just nu är den en ganska tragisk syn för ögat då dess möblering endast består av en ensam stol, några tomma krukor, en mopp och ett gäng pizzakartonger.

 

Men så här såg den ut i somras. Åh, vad jag saknar min balkong-kvalitets-tid! Men i sommar ska den bli ännu bättre. Jag ska försöka maka ihop en solsäng och jag ska odla blåklint och smultron. Jag ska lägga en massa mattor på golvet, hänga upp ljuslyktor och odla i blomlådor.


Kommentarer
Maja-Stina skriver:

Vackert! Var har du köpt den fina blomlådan? På jakt efter en sådan.

Den 2012-02-27 klockan 10:25:34
URL: http://www.unt.se/hemmafix
Angeliqa skriver:

Så fina bilder! Nu längtar jag också efter att kunna sitta utomhus och äta frukost, plantera nya växter och njuta av livet.

Den 2012-02-27 klockan 15:05:51
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Lisa skriver:

så mysigt och fint!

Den 2012-02-27 klockan 19:56:08
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0