Den där Elsa.

 

 

 

Lite sömndrucken och med kaffekoppen i handen slår man igång datorn och vad möts man inte av? Jo, fantastiska Elsa i en frisyr som gör att det kittlar till lite i magen. Gud, vad fin hon är!

 

Jag måste lära mig att göra en sån där sagolik frisyr bums.

 

 


Kommentarer
Lillemor skriver:

Lilla gumman.så många fina klänningar, och så fin du är i alla. Alla dina fina saker som du har köpt, men vad mycket skor. Jätte fina, men har studenten råd med allt detta? Har gått igenom din blogg och du skriver väldigt fint. Får du inte dåliga erbjudande när du mannekängar så fint? Ja du är ju vuxen och sunt förnuft, så det är nog OK. tycker att du ser lite mager ut, pengarna går väl inte till kläder istället för mat. Nej skafferiet såg välfyllt ut och du gillar ju att laga mat. Kram och var rädd om dig. Imorgon åker jag till Italien för att åka skidor. Puss

Den 2012-02-16 klockan 16:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0