Bloggmos i huvudet.

.
.

 

 

 

 

Usch, det är bloggmos i huvudet just nu. Vet inte alls vad jag ska skriva om. Imorgon sätter jag mig på tåget tillbaka till Uppsala och då hoppas jag att huvudet fylls med mysiga bloggidéer.

 

Tills dess får ni titta på Emma och hennes fina klänningar. Hon ser ut som något som är raka motsatsen till bloggmos i huvudet. En vacker dröm.


Kommentarer
Lisa skriver:

hon är så tokigt fin!

Den 2012-01-10 klockan 16:00:12
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0