Fuskfirar våren.

.
.
.
.
.
.

 

 

 

Jäkla gråa himmel och slaskiga slask. Förbannade kyla och illröda näsor. Fy sjutton för frusna cykellås och blöta tår. Usch och blä för kala träd utan löv och isfläckar.

 

Igår gick jag till blomsteraffären och köpte tulpaner och en begonia. För i mitt kök blomstrar det. Och jag fuskfirar våren.


Kommentarer
Lisa skriver:

så himla fint!

Den 2012-01-23 klockan 18:45:56
URL: http://popflickan.blogg.se/
Karoline skriver:

ååååh vad fint du har Emelie!

och tack söta rara för din kommentar, den gjorde mig så glad!!! jag försöker att tacka ja till allt som låter roligt.. än hur läskigt det är! :D

Tusen kramar till fina dig!

Den 2012-01-24 klockan 20:32:20
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/
nicolina skriver:

få saker är så fina som just tulpaner..

Den 2012-01-29 klockan 23:52:48
URL: http://somettbrevutanslut.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0