Loppisrunda.

.
.

 

 

 

 

En liten loppisvända hann jag med idag i alla fall. Mamma och jag åkte till Bikupan och titta vad jag hittade! En fin röd lampa som jag ska ha brevid sängen, en pastellrosa tekanna som kommer att få stå i min stringhylla i köket. Den kommer passa perfekt till mina mintgröna väggar. Och så hittade jag en tavla.


Kommentarer
Rebecca skriver:

Vilka fina fynd du gör! God fortsättning Emelie <3

Den 2012-01-02 klockan 22:18:19
URL: http://hallonsemla.devote.se
Felicia skriver:

Fint, fint, fint! Vilken fyndare du är!

Den 2012-01-03 klockan 17:51:47
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Sara skriver:

Hej Emelie! När du sålde på loppisen på Vaksala torg så loppisfyndade jag en handduk med fint tryckt mönster hos dig. För ynka fem kronor. Den är så fin i mitt kök.

Den 2012-01-03 klockan 20:24:39
URL: http://snovitsapple.blogspot.com
Sara skriver:

Oj min blogadress i inlägget ovan blev visst lite knasigt. Ja ja, spelar inte så stor roll. Kan tillägga att jag också tycker att det är underbart att bo nära Vaksala torg.

Den 2012-01-03 klockan 20:27:42
URL: http://snovitsapple.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0