Snurror i håret.

 

Jag fick en fråga hur jag gör mina snurror i håret och jag låter den eminenta Emma Sundh illustrera detta fantastiska fenomen.

 

Kika in här! ♥


Kommentarer
Beatrix skriver:

himla himla fint. :)

Den 2012-01-09 klockan 17:54:03
URL: http://beatrixmix.blogg.se/
Emilia skriver:

Ohh superbt :) Jag väntade mig någonting helkomplicerat och kreativt för att få till dem (har spanat in Emmas blogg tidigare och suktat efter snurrar). Imorgon blir det snurrfrisyr för min del :)

Den 2012-01-10 klockan 17:09:37
URL: http://kondiskakan.blogg.se/
Rebecca skriver:

Du är så himla fin Emelie! Jag har bara en snurra på ena sidan, fungerar finfint det med :)

Den 2012-01-11 klockan 21:46:56
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0