En rosa pelargon och favoritkarameller.

 

 

 

Igår blev jag så full av våryra att jag skyndade mig ner på stan och köpte en fin pelargon. Jag orkar inte vänta på att mina små stackare ska växa och bli vuxna. På vägen tillbaka passade jag på att köpa mina favoritkarameller också. Att de matchade gjorde ju absolut ingenting!


Kommentarer
Sara skriver:

Den där duken är verkligen hur fin som helst.

Den 2012-03-01 klockan 20:15:29
URL: http://snovitsapple.blogspot.com/
Karoline skriver:

åow, jag måste nog också köpa en! min tolvåring dog nu i vår :( Och mina bäbisar lär ta ett tag att få igång.. så kallt och o-soligt som det är här uppe!

Den 2012-03-01 klockan 20:19:17
URL: http://www.karolinesvintage.se
Allt det gamla goda skriver:

våryra har jag nästan haft de senaste dagarna också! det är ljust så länge på kvällarna och det har varit 12-13 grader de senaste dagarna! var bor du förresten? :)

Den 2012-03-01 klockan 22:45:35
URL: http://alltdetgamlagoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0