Operation blombord.

 
Mitt blombord pendlar, beroende på årstiderna, från köket ut på balkongen. På vintern får det stå under min stringhylla och fylls med kastruller och kokböcker och på sommaren står det i solen på balkongen och agerar just dess rätta uppgift, att vara ett blombord. Sommarens regn påverkar givetvis teakytan och igår blev det dags att fixa till mitt kära bord inför vintern. 
 
 
 
Jag korkade upp teakolja som jag doppade en trasa i. 
 
 
 
Skillnaden blev enorm! 
 
 
 
Tadaa! Redo att agera köksmöblering. Jag bestämde mig att ha den utan det vita stringvisiret, mest för att det blivit lite rostigt och missfärgat. Jag får nog gå igång med vit färg på det till sommaren. 
 
 
 
Jag har klippt ut en botten av grön vaxduk som jag har i botten. Också därför att det vita träet behöver målas om men också för att grönt är skönt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0