Jag vill bara gå all in leva på vischan. Back to the nature.

 
Nej, nu har jag nästan gått för långt. Jag har spenderat kvällen med att sitta på hemnet, svenskfast, sormlandsparlor.se, fritidshus.se och gardochtorp.se och botaniserat runt bland diverse sagolika drömtorp. Det gamla stationshuset på bild nummer två kostar bara 290 000 kronor. För hela huset och dess härligheter! 
 
Men nej, jag har inte råd med ett torp. Och inte tid. Måste studera klart. Bli något. Organisera min framtid. När jag mest av allt egentligen vill ströva runt i skogen och få höstlöv i håret. Sitta framför en kakelugn och grilla äpplen. Stå framför en gammal spis med frusna fingrar och konstatera att den inte fungerar. Få stickor i tårna av dåligt slipat golv. Kanske en gisten bjälke i huvudet. Ett 1800-tals spöke på vinden. Torrdass. Sneda köksskåp och inget rinnande vatten. Trasmattor. 
 
Jag vill bara gå all in leva på vischan. Back to the nature. 
 
Sen. När jag organiserat mitt liv. För det måste man göra. Först. 

Kommentarer
karoline skriver:

Jag är exakt likadan!!! jag vill också det!!!!!!!!!!!

Den 2012-09-20 klockan 23:38:49
URL: http://www.karolinesvintage.se
felicia skriver:

Jag är helt med dig!

Den 2012-09-21 klockan 07:51:39
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se
Anonym skriver:

Hej gumman, det blir dintid för sommarhus när du är klar med dina studier, du är ju en klok kvinna så fortsätt att läs. Många kramar från mormor

Den 2012-09-21 klockan 15:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0