Lindy hop.

 
 
 
 
Ja, nu har jag gjort det som jag tänkt göra så himlans länge. Anmält mig till en kurs i Lindy hop. Jag vill så hemkt gärna lära mig dansa denna glada dans och nu, ja förhoppningsvis nu, så kanske jag får mina stela apostlahästar att ta några dansanta steg i retrodansens tecken. 
 
To be continued. 

Kommentarer
Fredrikapåvinden skriver:

Åh vad spännande!

Den 2012-09-01 klockan 21:11:29
URL: http://fredrikapavinden.blogg.se
karoline skriver:

wohoo, bra gjort! det är världens roligaste dans!
go go go! (vill höra vad du tyckte sen)

Svar: Haha, ja jag är så nöjd så! Måste säga att en del av inspirationen kommer av dig! Om jag blir riktigt in to it så kanske vi kan åka till Herräng tillsammans! :)
.

Den 2012-09-02 klockan 11:59:40
URL: http://www.karolinesvintage.se
karoline skriver:

wow! Vad smickrad jag blir :)
Klart du ska med på Herräng!!!

Den 2012-09-02 klockan 13:05:16
URL: http://www.karolinesvintage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0