Marsipangrodorna.

 
Veckans första marsipangroda. 
Inköpsställe: ICA
Utseende: Fantastiskt, fem utav fem grodor. Otroligt naturtrogen tunga. 
Smak: Utseendet skvallrar om ett fantastiskt inre. Men icke. En väldig besvikelse. Hård och alldeles för smörig smak på gojjan. Som utgjorde 80 % av skapelsen. En av fem grodor. 
 
Slutsats: Ett impulsköp som gjordes efter utseende. Och utseendet var tyvärr den enda anledningen till inköp. Bjöd inte alls på något smakupplevelse. Kan i och för sig ha att göra med att hela mitt huvud och dess organ var avdomnad av förkylning. Men jag har en medsmakare som instämmer. 
 
 
 
Veckans andra marsipangroda. 
Inköpsställe: Café Linne, Svartbäcksgatan 24.
Utseende: Mer lik grodan i Mupparna än ovanstående. Dock inte lika naturtrogen tunga. Här är tungan dessutom i sylt som ger ett något sliskigt intryck. Han är överhuvudtaget av en mer "handarbetad" natur än groda nummer ett. Betyg tre av fem grodor. 
Smak: Himmelsk! Marsipanen bara smällte i munnen, vaniljkrämen och grädden mmm. Och tro det eller ej, sylten gjorde definitivt sitt för helhetsupplevelsen! Betyg fem av fem grodor. 
 
Slutsats: Utseendet till trots, ett fantastiskt innanmäte.
 
 
 
Sammanslagen slutsats blir alltså, wait for it, att det är sannerligen insidan som räknas!
 
 
 
 
 

Kommentarer
lisa skriver:

hihi roligt inlägg:)

Den 2012-09-25 klockan 17:51:33
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0