Borsta inte tänderna framför mig, nej nej nej!

 
En sak ni inte visste om mig är att det VÄRSTA jag vet är att höra och se andra människor borsta tänderna. Främst i filmer eller på fotografier. Jag tycker detta är så JÄVLA obehagligt. Bilden här ovanför får mig verkligen att rysa enda in i tandrötterna. 
 
Hua! 

Kommentarer
Tanten på auktion skriver:

haha, vi har alla våra egenheter. Själv så hatar jag fötter och se på folk som spretar med tårna är bland de värsta som finns. Huvva!

Den 2013-05-02 klockan 17:45:40
URL: http://tantenpaauktion.blogspot.se/
Mathilda skriver:

Åh! samma här! har letat efter någon som känner likadant! Jag får kväljningar och vill kräkas (eller helst inte)när nån borstar framför mig. Vi är så lika. Det är fint. Heja dig och torpet förresten! hallonkräm

Svar: Tack fina du! :)
.

Den 2013-05-02 klockan 20:51:35
Sophia skriver:

haha förlåt för alla gånger jag borstat tänderna framför dig utan vetskapen om att du hatat det ;)

Den 2013-05-02 klockan 22:19:37
Rebecca skriver:

Hahahaha, älskarej!

Svar: Gull!
.

Den 2013-05-03 klockan 12:18:03
URL: http://hallonsemla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0