En konkurrent till Huset i Rävemåla.

 
Huset i Rävemåla har fått sig en verklig konkurrent. En konkurrent i form av detta underverk till hus. Kan ni förstå vad fint!? Ett krux, även detta hus ligger i Smålands mörka skogar. Närmare bestämt i Finnaryd, Aneby, utanför Jönköping. Nästan ännu värre än Rävemåla. (Förlåt!) Det kanske är därför utropspriset ligger på det nästan skrattretande 490 000. (!) Vad. I. Allsin. Dar?
 
Du, lyckans ost som köper det.
 

Kommentarer
Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik skriver:

Varför så lågt? Det får man ju ett prima hur för i hålornas håla Munkfors! Men fint, stort, trädgård, nära till Jönköping. WTF?

Svar: Jag vet inte! helt sinnessjukt! :) Och bra såklart, att man fortfarande kan hitta billiga hus. Sedan vet vi ju inte om det är något krux...
.

Den 2013-04-24 klockan 10:23:51
URL: http://shimmerdimmer.blogg.se
Ida Nielsen skriver:

Men herregud, varför ligger det inte HÄÄÄR för samma pris... Skulle varit en etta framför om det legat här :(((( depp

Den 2013-04-24 klockan 17:07:47
URL: http://hebreiska.blogg.se/
lisa skriver:

fint :)

Den 2013-04-25 klockan 23:20:39
URL: http://popflickan.blogg.se
Nicole skriver:

Nej men så fint! vart finner du husen?! nästan bud på att flytta direkt ju.

Svar: Hemnet.se, den bästa hemsidan! Obs, beroendeframkallande!
.

Den 2013-04-27 klockan 17:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0