New York, New York.

 
 
På torsdag åker jag och hela tjocka släkten till New York. Jag ska gå på bröllop och strosa på New Yorks gator. Vi har hyrt en lägenhet i Greenwich Village och jag lusläser Sandras New York-guide. Vem sjutton behöver dyra reseböcker när personer som Sandra finns? 
 
 

Kommentarer
Ulrika skriver:

Exakt så tänkte jag också så jag skippade allt vad böcker heter och hittade så många fina tips i Sandras guide istället. Detta kombinerat med sådant jag gjort vid tidigare besök gjorde förra sommarens New York-resa oförglömlig!

Svar: I'm in for a oförglömlig resa alltså! :) Kram
.

Den 2013-04-22 klockan 13:50:32
URL: http://ulrikaevakarolina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0