Off to New York!

here

Nu åker jag till New York och tänker göra det som står i Sandras reseguide och lite till. Till exempel gå på bröllop i den här klänningen och de här skorna. Fast fan att jag inte riktigt kan glädjas då jag HATAR att flyga. Jag ska dricka några glas vin på Copenhagens lufthansa innan vi åker. Och äta en pölse. 
 
Puss!
 
 
 
 
Psst. Förresten. Förströsta icke! Jag lovar er ett inlägg om dagen här på bloggen fast jag är iväg. (!) Planerad eller vaaaad? 

Kommentarer
malin, fyratips skriver:

lycka till med flygningen. tar ju onödigt lång tid att komma fram, kan en tycka, men du får som tänka att målet är värt det!

Svar: Åh tack för peppen! :)
.

Den 2013-04-25 klockan 12:12:19
URL: http://fyratips.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0