Bloglöövin.

 
Jag vill bara uttrycka ett hurra hurra (det känns som om jag överkonsumerar det uttrycket just nu) för att ni numera är över 400 som följer mig på Bloglovin! Så himla roligt. Jag uppskattar det innerligt och ni är så hemskt välkomna hit! 
 
 
 
Jag använder själv Bloglovin för att se de senaste uppdateringarna från de bloggar jag följer. Det är väldigt smidigt och bra. Bara lite lite panik när man inte varit inne på några dagar och har över 345 olästa inlägg. Men då är "markera som lästa" en bra knapp att använda sig utav. Vill du också följa mig på Bloglovin är det bara att klicka på bilden ovan eller på denna länk. Pöss!
 

Kommentarer
linnéa skriver:

din blogg är så himla bra! och alla som följer den också. gör mig nöjd.

Den 2013-08-29 klockan 20:02:39
URL: http://rivivendorivivendo.blogspot.com
fia skriver:

uppskattar din blogg så mycket :) blir lika glad varje gång det finns ett nytt inlägg att läsa!

Den 2013-08-29 klockan 20:09:26
Daniella 🌙 skriver:

Åh, nu har du gått om mig med en halv hästlängd ju!

Den 2013-08-30 klockan 03:41:07
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0