Popaganda hurra!

 
gif maker
 
Nu susar jag in till Stockholm igen och ägnar helgen åt att åtnjuta musik, dricka öl och dansa så att fötterna värker. (se dansdemonstration på bilden ovan) Det är Popaganda som äger rum på Eriksdalsbadet! Jag bestämde mig för att gå då jag fick reda på att de i år har en helt jämställd musikscen och har samarbetat med organisationen Jämställd festival. Hurra för det! 
 
 
 
Mina must-sees är The XX, Håkan, Hot Chip, Noah & The Whale, Kate Nash och Systraskap. Ska några av er dit? Klicka på bilden ovan för att komma till deras hemsida och kika på spelschema och annat! 
 
 
Ha en fin helg! 
 
 

Kommentarer
Caisa-fmds skriver:

Åh vilken härlig gif! Låter som en mycket bra helg!:D Kram

Den 2013-08-30 klockan 23:53:58
URL: http://fmds.blogg.se
Emma skriver:

Åhåhå jag är ju så avundsjuk, så många bra band och så bra upplägg och hela alltihopen!!

Den 2013-08-31 klockan 23:48:01
URL: http://www.somekindofpeace.blogg.se
Fredrika skriver:

Jag var där och det var ju toppen!1 Tack för tipsen innan om Kate Nash t.ex. hon var superhärlig och så underbart girlpowerig!

Den 2013-09-01 klockan 20:59:41
URL: http://thisfillsmymind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0