Stockholm Music & Arts.

 
Idag åker jag in till Stockholm för att träffa mina päron och gå på Stockholm Music & Arts. Jag ska se Regina Spektor, Rodriguez, Lune och Prince. Mellan det ska jag tillbaka till Uppsala och jobba på hemtjänsten. Herregud.
 
 
Gå in på min mans sida Populaermusik för att läsa mer om festivalakterna. Och förresten, vilka av er ska dit? 
 
 
 
 
 
Kram och ha en fin fredagkväll och helg! 
 

Kommentarer
Karoline skriver:

ÅH vad roligt! Jag hade också velat gå dit.. MEN jag jobbar och har inga biljetter :(
Hoppas ni får det underbart!!!!
PUSS och happy pride!

Den 2013-08-02 klockan 12:46:37
URL: http://www.karolinesvintage.se
Fanny skriver:

Gråter, jag vill också se bästa Regina! (och Lune) så synd att jag inte bor i Sthlm. Hur som helst, hoppas du får en underbar dag! Och glad Pride förstås!

Den 2013-08-02 klockan 16:33:33
URL: http://fannydarling.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0