Sveriges Kvinnolobby, Supersnippan, Genusfotografen och Karoline.

 
 
Igår susade jag in till Stockholm och gick på ett spännande, roligt men framförallt viktigt möte på Sveriges Kvinnolobby. Detta kommer ni få veta mer om senare. Men jag hade den stora äran att få träffa personerna bakom Supersnippan och självaste Genusfotografen! Väldigt trevliga allihop!
 
Efter detta möte gick jag och mötte upp Karoline. Vårt mål var några öl på Mosebacke men där var det något slags event och kön ringlade sig ut på trottoaren. Så vi strosade ner till Debaser Slussen. En lök stod ledig och vi fläkte ut oss över livsfarligt sköna dynor. Sedan drack vi öl och proppade magen fulla av pommes med aioli och pratade konstant i tre timmar. Och utan att låta blödig: fan vad jag gillar denna varelse. Fantastisk! 
 
 
 
 
Tack för en fin kväll Karoline och håll ögonen öppna för mer information om mitt möte med Sveriges Kvinnolobby! (Den översta bilden har jag lånat från Karolines blogg) 

 

Kommentarer
BloggNyheterna skriver:

Idag på BloggNyheterna: Frökenfilantrops nya favoriter, Emelie på Kvinnolobby, Fanny om Lundsberg och Lady Dahmer om kravet på att vara vacker.

Den 2013-08-29 klockan 23:03:53
URL: http://bloggnyheterna.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0