The Retroella Project spännande spännande.

 
 
 
http://picasion.com

För några månader sedan var jag ju med på en superrolig plåtning som går under det något hemliga epitetet The Retroella Project. Det är ett underbart roligt projekt som är ett samarbete mellan frisören Retroella, Emma Sundh och fotografen Martina Ankafyr. I mitt instragramflöde kan jag ana att det i helgen händer grejer igen och det är väldigt spännande! Vill ni spana in projektet tycker jag att ni ska följa hashtaggen #theretroellaproject på instragram. En massa fina bilder och tjyvkik! 
 
 
Läs mer om projektet hos Emma här. 
Och här skriver jag lite om det hele. 
Och min fina vän Karoline skriver om det här. 
 
 
 
Lycka till med alltihop! 
 

Kommentarer
elin en trappa upp skriver:

Häftiga fisyrer!

Daniella 🌙 skriver:

Hur följer man haschtags på ig? Vet hur man följer folk men inte taggar /:

Svar: Ja, alltså jag vet inte... (hehe) jag har hört att man kan men jag har inte heller lyckats... Man får väl söka helt enkelt! :)
.

Den 2013-08-18 klockan 16:55:57
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
CAICAIS.BLOGG.SE ~ skriver:

Fin blogg, hur mår du? :)
kram

Den 2013-08-18 klockan 21:01:18
URL: http://caicais.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0