En äkta 60-talare och mousserande vin i sängen.

 
Jag tänkte att jag skulle visa mitt senaste tillskott på den överfulla klädhästen. En 60-talare i äkta retrotyg! Den sitter som en smäck om än lite trång i armarna. 135 kronor kostade den och är från Myrorna. 
 
Just nu sitter jag och firar fredag och VG på min teori och metodkurs! Detta görs med mousserande vin i sängen med datorn i knät. (klyschvarning)
 
 
 
 
 
Hoppas ni får en fin fredagskväll! 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

hur gör du för att liksom våga klä sig sådär? här hade jag fått en läsk/vatten över mig om folk var på det rätta humöret.

Svar: Hur menar du? Och vart bor du om folk kastar läsk/vatten på dig om du går ut i en blommig klänning???
.

Den 2013-12-14 klockan 23:33:12
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Ida Nielsen skriver:

Fiiiiin :)

Den 2013-12-15 klockan 19:56:59
URL: http://hebreiska.blogg.se/
lovisa skriver:

jag går under (av avund) så fin!

Svar: <3
.

Den 2013-12-15 klockan 23:44:30
URL: http://polichinelle.se
Sofia skriver:

Superfin! Men vad är det med lite äldre kläder och små armar/armhål? Det har hänt mig flera gånger att jag tvingats hänga tillbaka kläder för att jag typ inte får in armarna. Senast struntade jag dock i det, köpte klänningen ändå och fick snudd på skavsår i armhålorna när den användes, men det var det värt! :)

Den 2013-12-16 klockan 16:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0