God jul och bloggjulepaus.

 
Nu åker jag till Österrike och vill önska eder alla en God jul! OCH ett gott nytt år! Jag kommer nämligen ta bloggjulepaus från och med nu och är tilbaka den 2 januari. 
 
Tack för alla fina pepp-mail och kommentarer. Och för att ni läser. God jul igen och hoppas ni får en fin nyårsafton utan hets och spya i jackärmarna. Akta er för raketerna också. Det är farligt! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Felicia skriver:

God jul du med! Och ha det så bra i Österrike! :)

Den 2013-12-23 klockan 16:21:11
URL: http://aikaendi.blogg.se
Ida skriver:

Vad härligt att fira jul i Österrike, hoppas på många bilder sen! God jul, Emelie!

Den 2013-12-23 klockan 21:09:15
URL: http://idautanp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0