Nu är det tomt och regnigt.

 
Här står jag på mitt älskade och saknade Vaksala torg. Uppsalas loppismecka. (Det huserar en loppis på lördagar från och med april till oktober ungefär) Jag tycker att det första vårtecknet är när Vaksala torg vaknar till liv igen. Nu är det tomt och regningt. 
 
Bilderna är från en av de sista loppislördagarna i oktober och tagna av den duktiga fotografen Lisbeth Spörndly. Hon har även tagit bilder på mig i min fantastiska blomhatt. Dem hittar du här! 
 
 
 
 
Hoppas ni har haft en fin helg! 
 
 
 

Kommentarer
Jonna skriver:

Vart har du köpt väskan? skitcool!

Svar: Här! http://www.zazzle.se/kvinnlig_symbolsolidaritet_racker_tote_bags-149501270662257852 Kram!
.

Den 2013-12-16 klockan 13:05:25
Karin skriver:

Åh, Vaksala torg är underbart! Jag köpte allt jag ägde där när jag bodde i stan. Nu kan jag längta dit så mycket att jag nog får ta mig upp när våren kommer. Tack för en bra blogg och intressant läsning!

Den 2013-12-16 klockan 19:11:26
Janne skriver:

Fina bilder :)

Den 2013-12-20 klockan 17:22:34
URL: http://karijannes.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0