Om ni vill kära handlare!

 
Hej alla som handlat kläder av mig! (Eller kommer att göra) Jag fick ett fint mail av en läsare häromdagen som heter Erika. Hon hade fotat sig själv när hon hade på sig min (numera hennes såklart hehe) klänning med prästkragar. Jag tycker det var så väldigt fint att få se min klännings nya ägare och hur den såg ut på henne. 
 
 
om ni vill, ni som handlar eller kommer att handla, så får ni väldigt väldigt gärna skicka några rader om vad ni tyckte om plagget och så gärna en bild på er när ni har kläddonet på er. Som sagt, detta är inget krav eller något, jag tycker bara att det skulle vara väldigt roligt att se. 
 
 
 
 
 
 
Ni kan maila mig på info@enblommigtekopp.se. TACK så hemskt mycket för att ni handlar, och för att ni läser. Stor kram från mig! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0