Välkomna nya readers!

 
Jag har märkt att det har hittat hit en del nya läsare på sista tiden. VÄLKOMNA! Jag blir uppriktigt jävla skitglad av att ni klickar er in hit. Det ska ni veta. Verkligen verkligen välkomna. 
 
Ni får väldigt väldigt gärna följa mig på Bloglovin om ni vill. Ni gör detta genom att klicka er in på denna länk eller under bloglovin-länken i sidmenyn. 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en fin söndag! 
 

Kommentarer
Simona skriver:

Tackar! Måste säga att du har en väldigt fin och läsvärd blogg! Är en av dina nya följare på bloglovin! Fortsätt som du gör!

Kram,

Simona

Den 2013-12-08 klockan 22:48:58
URL: http://www.simonasgata.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0