Den gröna klänningen ska få gå på bröllop nummer två.

 
Min gröna klänning har redan bevittnat ett bröllop i Central Park, New York. Men nu ska det få gå på bröllop i Örebro också minsann. Inte med min kropp som färdmedel utan på min kära vän Stinas fina barm.
 
 
 
 
Tänk vad roligt för klänningen. Som förövrigt är inköpt på Tradera för fnuttiga 100 kronor. Och Stina. Skulle du hitta en annan klänning att ha på dig på bröllopsfirandet så gör det inget. (Kände att detta inlägg tvingade dig till ett klädval som jag vet kan ändras i sista stund. hehe) 
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

Tradera är typ bäst.

Den 2013-07-25 klockan 22:22:26
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Intersexorwhat skriver:

Grön? På min datorskärm ser den väldigt turkos ut :P

Svar: Den är grön minsann! Kanske lite åt det turkosa hållet! :)
.

Den 2013-07-25 klockan 22:59:32
URL: http://intersexorwhat.blogg.se/
VisaLiza skriver:

Så snygg klänning!!! Liza

Den 2013-07-26 klockan 09:32:28
URL: http://visaliza.blogspot.se
Emilias art & design skriver:

Vilken fin klänning hörredu! :)

Den 2013-11-27 klockan 18:57:14
URL: http://emiliashandmade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0