Ett kärleksode till ballen.

 
 
 
Jag har nästan spenderat hela min helg på ballen. Under mina vita parasoll och med tomatplantorn kittlandes mot kinden. Och när regnet kom igår satt jag och Mårten och konstaterade hur förlösande det kändes. Ett efterlängtat regn på en bränd gräsmatta och lukten av våt asfalt. Vi struntande i att de hårda dropparna slog mott balkongräcket och skvätte oss i ansiktet. Det kändes som om himmelen lyfte lite. Gav lite mer utrymme till luften mellan marken och molnen. 
 
 
 
Så jag gjorde en ganska trist, enkel video i dess ära. Ett kärleksode. Till Ballen. Som agerar ett extra rum under ena halvan av året. Tack! 

 


Kommentarer
Karro skriver:

Jättefin! Precis den inspiration jag behövde för att ge lite nytt liv åt vår balkong. Lyxigt att eran är så stor!!

Den 2013-07-29 klockan 09:52:32
URL: http://karolinassmycken.blogspot.se
inez skriver:

åh, måste bara säga att din blogg är så fruktansvärt mysig!

Svar: Tack! :) Vad fin du är!
.

Den 2013-07-29 klockan 11:41:22
URL: http://regndansar.blogg.se
lisa skriver:

åh så fin och mysig balkong. Önskar jag hade en egen balkong. Men får försöka göra det mysigare på min gemensamma balkong.

Den 2013-07-29 klockan 18:09:22
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0